Okul Bahçesinde Hüzünlü Anma
Ankara'nın Mamak ilçesindeki Şehitlik Ortaokulu'nda öğrenciler, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler, bu yıl 3. kez anılıyor.
Depremzede Öğretmenin Duygusal Sözleri
Saygı duruşunun ardından, 6 Şubat depremine Malatya'da yakalanan öğretmen Semra Demirhan Yıldız bir konuşma gerçekleştirdi. Yıldız, "Görev yaptığım okuluma, yanımda duran, karşıma çıkan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet eylesin. Yakınlarını kaybedenlere ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
Bir Daha Yaşanmaması Temennisi
Öğretmen Yıldız, konuşmasını "Yüce Rabbim, ülkemizi ve milletimizi bir daha böyle acılarla, böyle afetlerle sınamasın" sözleriyle tamamladı. Yıldız'ın konuşmasının ardından ilk ders zili çaldı ve okul günü başladı.