Tarih: 28.01.2026 09:56

Eskişehir'de şehit yakınları ve gaziler huzurevinde ağırlandı

Facebook Twitter Linked-in

Anlamlı Buluşma Eskişehir'de
"Bedel Ödeyenlerin Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Eskişehir'e gelen şehit yakınları ve gaziler, Safiye Gönül Bayar Huzurevi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. Anlamlı projenin durağı olan şehir, kahramanları ve onların emanetlerini ağırladı.

Öğle Yemeğinde Sıcak Sohbetler
Huzurevi sakinleri ile şehit yakınları ve gazilerin buluştuğu etkinlik kapsamında misafirler onuruna bir öğle yemeği düzenlendi. Samimi ortamda geçen yemekte, vatan uğruna bedel ödeyen kahramanlar ve aileleri, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek hatıralarını paylaştı.

Vefa ve Dayanışma Örneği
Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretin, kuşaklar arası bağları güçlendirmek ve kahramanlara olan vefayı göstermek amacıyla düzenlendiği belirtildi. Huzurevi yetkilileri ve personeli tarafından ilgiyle karşılanan heyet, Eskişehir'de ağırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hatıra Fotoğrafları ile Son Buldu
Program, katılımcıların hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —