Karaman'da, Nurettin K.'nin kullandığı 07 AUG 82 plakalı otomobil, Çamlık mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Araç, şarampole inerek yaklaşık 40 metre sürüklendikten sonra bir taşa çarparak takla attı.
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekiplerinin kaza yapan aracın içinde yaptığı incelemede, kafes içinde bir kedi tespit edildi. Korktuğu gözlemlenen kedi, araçtan çıkarıldı ve olay yerine gelecek olan sürücünün yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.
Kazanın meydana geldiği Karaman-Mersin kara yolunun 13. kilometresinde, saat 10.15 sıralarında başlayan olayla ilgili tahkikat başlatıldı.