Tarih: 26.06.2024 16:03

1-7 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Facebook Twitter Linked-in

Sevgili Koç ve yükselen Koç;

Hayat sizce bu aralar çok mu acımasız? Böyle hissediyorsanız nedeni tutulmaların sizin burcunuzda gerçekleşiyor olması. Son 6 ay kaldı, sabredin. Yeni bir araba, ev almak ya da maddi birikimlerini değerlendirmek isteyeceksiniz. Özel hayatınızda uzlaşmacı olmaya çalışsanız da sizin kontrolünüz dışında stresli durumlar var. Haftanın ortasından itibaren çocuklarla ilgili konularda organizasyon yapabilirsiniz. Aşkta gereksiz ego ve gururdan kaçının.

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa;

Kardeşlerinizle ilgili uzlaşma gerektiren durumlarla başa çıkmanız gerekebilir. Yeni bir eğitime katılabilirsiniz.  Maddi açıdan şanslı bir dönemdesiniz. Yeni bir iş teklifi ya da kazancınızda artış meydana gelebilir. Bir süredir beklenmedik durumlar sizi zorluyor. Çünkü Boğaların değişim zamanı. Sürprizlere açık olun. Güzel fırsatlar var.

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler;

Yılın en şanslı burcu. Bolluk bereket gezegeni Jupiter size her konuda şans getiriyor. 6 Temmuz’da gerçekleşen yeniay sizin para evinizde gerçekleşecek. Terfi edebilirsiniz, hobilerinizden ek kazanç elde edebileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Çocuklar ya da seyahat için bir harcama yapabilirsiniz. Arkanızdan konuşulanlara dikkat edin. Beklemediğiniz kişilerle ilgili kulağınıza hoş olmayan şeyler gelebilir.

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç;

Sizin için yenilikler zamanı. Seyahat planlıyorsanız tatiliniz çok güzel geçecek. Diyet ve spora başlamak için çok güzel bir zaman. Fiziksel görünümünüzü iyileştirmek isteyeceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili olumlu gelişmeler var. Küslükler varsa bitecek. Bir süredir Jupiter 12. Evinizde ve ruhsal olarak sizi şifalandırıyor. Neşeli ve keyifli bir dönem. Tadını çıkarın.

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan;

Hayatınızda gündeminizdeki her konuda size bilgi akıyor. 6 Temmuz’daki yeni ay sizin 12. Evinizde. Bir süre odağınız iş yerinizdeki gizli düşmanlıklar ve bundan kaynaklı gelişen durumlar olabilir. Özellikle genç kadınlarla ilgili sınanabilirsiniz.  İş değiştirmek isteyebilirsiniz. Alıngan ve aşırı hassas durumlardan kaçının. Aslında 12. Ev aynı zamanda şifa evidir. Maneviyatınızı güçlendirmek size iyi gelecektir. Dua edin, meditasyon yapın.

Sevgili Başak ve yükselen Başak;

 

Hafta başında biraz alıngan ve duygusal tepkiler vermenize neden olabilecek enerjiler var.  Arkadaş çevrenizde beklenmedik olaylar yaşayabilir ve aldığınız kararlarda ısrarcı olabilirsiniz. Ani tepkiler vermemeye çalışın. Yurt dışı seyahat planı yapabilirsiniz. Hukuksal bir süreç başlayabilir ya da var olan süreciniz sonuçlanabilir.  Duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeye çalışın

 

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi;

 

Yönetici gezegeniniz Venüs yeniayla kavuşum yapıyor. İlişkiler ön planda olacak. İlişkilerinizde sınanıyor gibi hissedebilirsiniz. Eşin veya ortağın kazancında beklenmedik durumlar meydana gelebilir. Siz uzlaşmacı ve sakin olan tarafsınız.  Ancak kontrolünüz dışında gelişen durumlar var.  Tecrübelerinizle hareket ediyorsunuz ve işinizde parlıyorsunuz. İşi olmayanlar yeni bir başlangıç yapabilirler. Bolluk bereket gezegeni Jupiter keyifli zamanlar vadediyor. Kısa veya uzun seyahatler planlayabilirsiniz. 

 

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep;

 

Yeniay sizin yüksek eğitim, hukuksal konular, yabancı ülkeler, dış ticaret, uzun seyahatler evinizde gerçekleşiyor. Uzak yerlere bir seyahat planlayabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı iş teklifi alabilirsiniz. Akademisyenseniz kariyerinizde yükselme meydana gelebilir. İlişkiniz varsa duygularınızla ilgili kararsızlık yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar sürpriz bir aşka yelken açabilir. 

 

Sevgili Yay ve yükselen Yay;

 

Yeni bir ev, araba almak için kredi çekebilirsiniz. Borcunuz varsa yapılandırmaya gidebilirsiniz. Ailenizden destek var. Size miras kalabilir ya da yaptığınız bir yatırım kazanç getirebilir. Eşinizin işiyle ilgili gelişmeler olabilir. Bu süreçte eşiniz iş değiştirebilir ya da gelirinde artış olabilir. İlişkilerde şanslı bir dönem. Bekarsanız evlenmeye karar verebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

 

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak;

 

Yeni ay sizin karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Biri size ilanı aşk edebilir ya da sürpriz bir evlenme teklifi alabilirsiniz. Spor veya yeni bir hobiye başlamak için güzel bir zaman. Çocuklarınız ve eşinizle bir tatil planı yapabilirsiniz. Bekarsanız hayatın eğlence ve romantizm tarafı daha çok ilginizi çekebilir. Hayattan keyif almak isteyeceksiniz.

Sevgili Kova ve yükselen Kova;

Hafta başında aileyi ilgilendiren durumlar var. Sorumluluklar size fazla gelmeye başlayabilir. Sakin kalmaya çalışın.  6 Temmuz’daki yeniay sizin çalışma evinizde. İşinizde yeni görev ve sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. İş yerinde bazı yenilikler yapabilirsiniz. Eşinize taleplerinizi açıkça dile getirmek isteyeceksiniz. Çocuklarla ilgili keyifli gelişmeler var. Ebeveynlerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. 

Sevgili Balık ve yükselen Balık;

Bir ilişkiniz varsa ciddiyet kazanabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler müjdeli haber alabilirler. Çocuğu olanların harcamalar ve düzenlemeler yapmaları gerekebilir. Yeni bir okula kaydettirebilir, sanatsal veya sporla ilgili eğitimler aldırabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirdiğiniz bir zaman dilimi. Sorumluluklarınızın farkındasınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde çok fedakarlık yaptınız. Kendi çıkarlarınızı da korumanız gerektiğini fark ediyorsunuz. 

İnstagram : Astromavi (@astromavi)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —