“2024 Adana için kayıp yıl oldu”

“2024 Adana için kayıp yıl oldu”

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 2024’ü değerlendirdi:

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç,  2024’ü geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde, 2025 yılının başta Adanalılar olmak üzere milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu. 2024 yılının kısaca değerlendirmesini yapan AK Partili Tunç, 2024’ün, belediye hizmetleri açısından Adana için “kayıp” bir yıl olduğuna dikkati çekti.  
31 Mart yerel seçimlerinden sonra Seyhan’ın yeni bir yönetimle, Büyükşehir’in ise Zeydan Karalar başkanlığındaki yönetimle devam ettiğini hatırlatan AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, şu değerlendirmelerde bulundu:
“HEMŞEHRİLERİMİZ KADERLERİYLE BAŞ BAŞA BIRAKILDI”
“31 Mart yerel seçimlerinden önce de AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi olarak görev aldığım Seyhan’ımız ve ilçe halkımız belediye hizmetlerinden 5 yıl boyunca nasıl mahrum kaldıysa; 31 Mart yerel seçimlerinden sonrasında yeni yönetim maalesef geçmiş dönemi aratır hale gelmiştir. Aradan geçen yaklaşık 9 aylık dönemde başta temizlik hizmetleri ve imara kapalı alanlar olmak üzere Seyhan ve değerli Seyhanlı hemşerilerimiz adeta kaderiyle baş başa bırakılmıştır. Seyhan Belediyesi’nde bugüne kadar dişe dokunur bir hizmet üretilemezken, rutin belediye hizmetleri dahi yerine getirilmemiştir. Seyhanlı hemşerilerimiz bunun üzüntüsü ve tepkisi içerisindedir.”
ADANA’YA KÜME DÜŞÜRDÜLER
Aynı durumun Adana Büyükşehir Belediyesi için de geçerli olduğunu vurgulayan AK Partili Tunç, “Bir dönem Seyhan’ı iki dönemdir de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yönetenlerin yapması gerekenler” öncelikle yapacağı hizmetleriyle, icraatlarıyla gündemde olmaları gerekirken maalesef partizan tutumlarıyla çeşitli anlamsız ve gerçeklikten uzak bahaneler ile 9. Aylık süreyi boşa geçirmişlerdir. Seyhan ve Büyükşehir’i yöneten başkanların öngörüsüzlükleri, liyakatsiz yönetimleri ve kibirleriyle Seyhan’a ve Adana’ya bir 5 yıl daha kaybettirecekleri, aradan geçen 9 ayda ortaya çıkmıştır. Karneleri sıfırlarla dolu olan Seyhan ve Büyükşehir başkanlarının kendileri sınıfta kaldığı gibi güzel kentimizin de küme düşmesine yol açmışlardır” dedi.
2024’ün, başta Gazze olmak üzere bölgemizde de insanlık tarihi açısından ibret vesikası bir yıl olduğunu vurgulayan AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, şöyle devam etti:
İSRAİL SOYKIRIMA DEVAM EDİYOR
“Siyonist İsrail yönetimi, 7 Ekim 2023’te yaşanan saldırıları bahane ederek, Gazze’de soykırıma tüm Dünya’nın gözü önünde devam etmektedir. Bugüne kadar çoğunluğu daha bebek, çocuk yaşta olmak üzere 50 bine yakın masum sivil acımasızca katledilmiştir ve katliamlar devam etmektedir. Elbette, başta Netanyahu olmak üzere soykırıma devam eden İsrail bu insanlık suçunun hesabını uluslararası mahkemeler önünde verecektir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkemiz dün olduğu gibi Gazze’nin, Filistin’in ve tüm mazlum ülke ve halkların yanında durmaya, destek vermeye kararlı bir şekilde devam edecektir. Bugün nasıl Suriye ve halkı 61 yıllık Baas rejimi 53 yıllık Esed iktidarından kurtulduysa, başta Ortadoğu olmak üzere tüm diktatörlerin yaşadığı son gibi Netanyahu ve Siyonist İsrail rejimi de tarihin çöp sepetine atılacaktır”
AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, mesajını şöyle tamamladı:
“Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını, Türkiye yüzyılını büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın liderliğinde 2025’te de büyük atılımlara, hamlelere şahitlik edeceğiz. Bu vesileyle, 2025’in başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere yüce milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum”
 



Çukurovalı usta aşçılar iş başında

ÇUKUROVA’NIN SPORCULARI ÖDÜLE DOYMUYOR

SEYHANLI ÇOCUKLAR ‘TRAFİK EĞİTİM PARKINI’ ÇOK SEVDİ

En Başarılı İlçe Belediye Başkanları Belli Oldu

-Başkan Kadir Aydar'dan Polis Haftası mesajı

Sarıçam Deresi Temizlendi

Başkan Karataş, Belediye Personeli ile İftar Sofrasında Buluştu

YÜREĞİR'İN EŞİTLİK YOL HARİTASI OLUŞTURULDU

KOZAY: EMEKÇİ OLMAYAN KADIN YOKTUR

BAŞKAN TEKİN’DEN GÜLBAHÇESİ MAHALLESİ’NE ZİYARET

"Perşembe günü saat 16.00’da Ali Hoşfikirer Stadı’nda karşılaşacağımız Altınordu müsabakasına herkes davetlidir"

"Altınordu maçını kazanmayı hedefliyoruz"

"Perşembe günü oynayacağımız Altınordu maçını kazanmayı hedefliyoruz"

" Ligin son maçında İnegöl engelini kayıpsız geçen takımımızı kutluyorum"

"Cumartesi günü oynayacağımız İnegöl maçını kazanarak Play-Off öncesi moral kazanmayı amaçlıyoruz"

Yüreğir Demirspor Kulübü Moral Yemeğiyle Kenetlendi: Ömer Faruk Talaş’tan Hat-Trick Çağrısı

Başkanlardan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’ne tam destek

“Bu hafta oynayacağımız İnegöl maçına belediye başkanları ile milletvekilleri ve tüm Adanalı hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz”

"Cumartesi günü oynayacağımız İnegöl maçına kenetlendik"

"Ligin son maçında oynayacağımız İnegölspor maçına herkesi davetlidir"

Başkan Demirçalı’dan Şehit Annelerine 'Anneler Günü' Ziyareti

BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Emekliler Platformu Sorunlara çözüm arıyor

KOZAY’DAN ÖZEL ÇOCUKLARA VE ANNELERİNE ANLAMLI ETKİNLİK

Sadullah Kısacık: 35 Yaş Sınırı Kamuda Çalışmak İçin Umut Bekleyen Gençlerimize Hakarettir!

600 yıllık Kapalı Çarşı’nın restorasyonu tamamlandı

FATMA GÜLDEMET SARI: DAİMFED’İN MENSUBU OLMAKTAN ONUR DUYARIM

DEMİRÇALI KADIN MECLİS ÜYELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ÇUKUROVA’DAN ÜÇ FİDAN’A ANLAMLI ANMA

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

"Anne" Temalı Şiir yarışması Sonuçlandı

CHP’Lİ ÖMER FETHİ GÜRER” ET VE SÜT KURUMU 11 MİLYAR KARDA,EMEKLİ ET KUYRUĞUNDA”

Başkan Demirçalı’dan Şehit Annelerine 'Anneler Günü' Ziyareti

BAŞKAN DEMİRÇALI’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Emekliler Platformu Sorunlara çözüm arıyor

KOZAY’DAN ÖZEL ÇOCUKLARA VE ANNELERİNE ANLAMLI ETKİNLİK

Sadullah Kısacık: 35 Yaş Sınırı Kamuda Çalışmak İçin Umut Bekleyen Gençlerimize Hakarettir!

600 yıllık Kapalı Çarşı’nın restorasyonu tamamlandı

FATMA GÜLDEMET SARI: DAİMFED’İN MENSUBU OLMAKTAN ONUR DUYARIM

Kardeş Okul Projesiyle Anlamlı Buluşma: “Paylaşmak Değerlidir”

Gündoğdu’da TEDx rüzgarı

DEMİRÇALI KADIN MECLİS ÜYELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ÇUKUROVA’DAN ÜÇ FİDAN’A ANLAMLI ANMA

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

VALİ KÖŞGER’DEN AMATEM VE RUH SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI VALİ KÖŞGER’İN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Cahit İncefikir. "Oluşmuş olan şartlardan dolayı çiftçi ailelerin çocukları bu sektörden uzaklaştırıyor dolayısıyla da ülkemizde tarım bitiyor"

"Perşembe günü saat 16.00’da Ali Hoşfikirer Stadı’nda karşılaşacağımız Altınordu müsabakasına herkes davetlidir"

"Altınordu maçını kazanmayı hedefliyoruz"

ADANA İHH’DAN YETİMLER İÇİN YÜREK ISITAN KARNE ŞENLİĞİ!

"Perşembe günü oynayacağımız Altınordu maçını kazanmayı hedefliyoruz"

" Ligin son maçında İnegöl engelini kayıpsız geçen takımımızı kutluyorum"

ÖZGÜR ÖZEL’E SALDIRIYA SEYHAN MECLİSİNDEN ORTAK TEPKİ

BAŞKAN OYA TEKİN: "MAKAMIMIZ SOKAKLARDIR"

Başkan Tanburoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi korkmaz, sinmez, geri çekilmez!”

Başkan Zeydan Karalar, “Bu milleti bölmeye, ayrıştırmaya kimsenin gücü yetmez.”

Sadullah Kısacık Bölgesel Muhtar Toplantılarının İkincisini Gerçekleştirdi.

CHP’li Bülbül: “Bu Saldırı Demokrasiye ve Hepimize Yöneliktir!”

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’dan Saldırıya Tepki: “Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”

BAŞKAN TEKİN, SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİYLE BULUŞTU

Yükleniyor