• BIST 100

    15934,52%-1,18
  • DOLAR

    44,36% 0,05
  • EURO

    51,37% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6370,19% -0,83
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08

3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKMASIN İSTİYORSAK; İSRAİL KONTROL ALTINA ALINMALIDIR!

İNOSAM (İnovatif Stratejik Araştırmalar Merkezi) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Avcı, ABD ve İsrail'in İran'a saldırısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Dünya 2.03.2026 09:30:00 0
3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKMASIN İSTİYORSAK;  İSRAİL KONTROL ALTINA ALINMALIDIR!

Başkan Avcı, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında: "Bugün burada sadece bir stratejik araştırmalar merkezinin başkanı olarak değil; tarihin derinliklerinden süzülüp gelen bir aklın bakiyesi, binlerce yıllık bir medeniyet hafızasının ve insanlık onurunun sarsılmaz kalesi olma niyetiyle kurulan İNOSAM’ın sesi olarak konuşuyorum.

 

Dünya, üzerine çöken zifiri bir karanlığın pençesinde, sonu nükleer bir savaş olan meşum bir senaryoya hapsedilmek istenmektedir. Biz bu kirli oyunu görüyor, bu zehirli kurguyu reddediyor ve insanlığı uçurumun kenarından çekip alacak iradeyi, tarihin huzurunda ilan ediyoruz.

 

Eğer bugün yerküre, topyekûn bir yok oluşun, yani Üçüncü Dünya Savaşı’nın eşiğindeyse, bu bir tesadüf değil, karanlık odalarda hazırlanmış bir kaos mimarisidir. Washington’dan Pekin’e, Moskova’dan Avrupa’nın kalbine kadar uzanan gerilim hatlarının merkezinde tek bir zehirli odak vardır.

 

TÜRKİYE İSRAİL’E DERHAL MÜDAHALE ETMELİ VE DURDURMALIDIR!

Bu bir tercih değil, bir varoluş zorunluluğudur. Türkiye, sahip olduğu stratejik derinlik ve bakiyesi olduğu imparatorluklar mirasıyla, bölgeyi bir ateş fırtınasına sürükleyen bu pervasız gücü, bu karanlıklar ülkesi İsrail’i durdurabilecek yegâne kuvvet ve akıldır. İsrail’in dizginlenmediği her gün, insanlığın ortak mirasına atılmış bir bombadır. Türkiye, bu kaosu durdurmak adına gerekirse İsrail’e karşı her türlü caydırıcı gücü kullanmalı ve bu yapıyı mutlak suretle kontrol altına almalıdır. Aksi takdirde, sadece Ortadoğu değil, tüm dünya bir "cehennem yıkımı" yaşayacaktır.

 

NÜKLER FELAKET VE AHLAKİ ÇÖKÜŞ TASFİYE EDİLMELİDİR

Dünya bir nükleer felaket yaşamasın istiyorsak, Türkiye İsrail’i durdurmalıdır. Ahlaki pusulasını kaybetmiş, bebek katletmeyi "teolojik bir hak" olarak gören, kendi sapkın inançları için yeryüzünü ateşe vermekten çekinmeyen bir zihniyetin elinde nükleer silah bulunması, tüm insanlık için bir intihar ilanıdır.

 

Bebekleri, anneleri, yaşlıları, masum insanları sistematik biçimde öldüren ve bununla övünen bir toplumun insanlığa vereceği hasar ölçüsüzdür. Bu kontrolsüz güç, ellerindeki nükleer kapasiteyi kullanmaktan bir an bile tereddüt etmeyecektir. Türkiye, bu kutsal görevi tüm insanlık adına ifa etmelidir. Bu görev, kadim Türk-İslam medeniyetinin omuzlarına yüklediği bir "nizam-ı alem" borcudur. Eğer bugün bu adım atılmazsa, birkaç yıl içinde dünya; büyük yıkımlar, kontrolsüz göçler, biyolojik ve ruhsal pandemiler, laboratuvar ürünü hastalıklar ve bitmek bilmeyen bir kan ve gözyaşı deniziyle yüzleşecektir.

 

DÜNYANIN TÜM SİNİR SİSTEMİNE SIZMIŞ SİYONİST KUŞATMA KIRILMALIDIR

Bakınız, mesele sadece bir toprak parçası değildir. Karşımızdaki yapı; devletlerin sinir sistemine, medyanın merkezine, finansın damarlarına, akademinin zihnine ve teknolojinin kodlarına sızmış mesihçi, siyonist, ruh hastası sinsi bir networktür. Blockchain’den yapay zekaya, tıptan diplomasiye kadar her alanı kendi "üstün ırk" fantezileri için dünyayı birer prangaya dönüştürmüşlerdir.

 

İnsanlığı "hizmetçi", kendilerini ise "efendi" gören bu sömürücü, melun düzenin sonu gelmiştir. Amerika ve Çin’i birbirine kırdıran, Rusya ve Avrupa’yı bitmek bilmeyen bir savaşa iten, Pakistan – Afganistan – Hindistan’ı birbirine düşürmek isteyen, bugün İran’ı vuran, Suriye’yi, Irak’ı, Gazze’yi bombalayan bu üst akıl, İsrail’in bekası için yeryüzünün yok oluşunu kurgulamaktadır. Son hedefi Türkiye’dir. Bu yapı, bütün iktidar alanlarından temizlenmedikçe, insanlık nefes alamayacaktır.

 

200 YILLIK BÜYÜK YALAN VE KAYIP TARİH

Aziz dostlarım, bizlere anlatılan son 200 yıllık tarih, büyük bir yalanın üzerine inşa edilmiştir. Birinci ve İkinci Dünya Savaşları'nın dehşetini kendi devletlerini kurmak için bir manivela olarak kullanan bu zihniyet, insanlığı 200 yıldır bir illüzyonla yönetmektedir. Bu dönem, insanlığın "kayıp tarihidir".

 

Küresel finansı ve kaynakları rehin alan bu ifrit azınlık, dünya insanlığını yalanlar okyanusunda yüzdürmekle kalmamış, tüm halkları kasten fakir ve cahil bırakmıştır. Ancak artık hakikat güneşi doğmaktadır. Ruhen ve zihnen genetiği bozulmuş bu yapı, bugün tüm insan ırkıyla savaşmaktadır. Sadece Müslümanları değil; Hristiyanları, Budistleri, ateistleri, yani "kendilerinden olmayan" herkesi goyim olarak gören ve yok etmeyi planlayan bu karanlık odak, tarihin çöplüğüne süpürülmelidir.

 

SON İKAZ, İSRAİL’İN DEVLET OLMA HAKKI YOKTUR!

Tarih ve vicdan huzurunda ilan ediyoruz: İsrail’in devlet olma ehliyeti yoktur. Kendi vahşi eylemleriyle bu hakkı kaybetmiştir. İsrail’in elindeki tüm nükleer ve kitle imha silahları derhal müsadere edilmelidir. İsrail ordusu dağıtılmalı, bu yapı tam anlamıyla uluslararası bir denetim ve vesayet altına alınmalıdır. Yeryüzünün kalbinde bir nifak yuvası gibi duran bu yapının mevcut tüm hakları iptal edilmelidir.

 

Eğer bu adımlar atılmazsa, Türkiye kendi göbeğini kendi kesecek kudrettedir. Türkiye acilen nükleer gücünü dönüştürülmeli ve "Önleyici Saldırı" doktrini tüm unsurlarıyla hayata geçirilmelidir. Biz, çocuklarımızın nükleer küller arasında değil, adil bir dünyada yaşamasını istiyoruz.

 

İsrail’in varoluşu için yeryüzünün yok oluşuna izin vermeyeceğiz. Bu sadece Türkiye’nin değil, her bir insanın onur kavgasıdır. Amerika’dan Çin’e, Rusya’dan Avrupa’ya, Batılı devletler, kendilerini rehin alan bu siyonist kamburu sırtlarından atmazlarsa, tarihin en büyük itibar kaybıyla birlikte yok olacaklardır.

 

Biz geçmişi kaybettik ama geleceği kurtaracağız. İnsan neslini bu cinnetten kurtarmak için gerekirse gök kubbeyi zalimlerin başına yıkmaya hazırız.

 

İSRAİL DÜNYA LİDERLERİNİ ŞANTAJLA KONTROL EDİYOR

Bugün burada sadece bir uyarıcı olarak değil, tarihin omuzlarımıza yüklediği kadim bir mesuliyetin, sarsılmaz bir aklın ve insan onurunu koruma azminin sözcüsü olarak ikaz ediyorum.

 

Tüm insanlık, üzerine çöken karanlık sefil bir senaryonun figüranı yapılmak istenmektedir. Biz bu oyunu görüyor, bu zehirli kurguyu reddediyor ve insanlığı uçurumun kenarından çekip alacak o büyük iradeyi beyan ediyoruz.

 

Elbette ki bütün Musevi ve Yahudi’leri kastetmiyorum; kastım Siyonist, mesihçi, sefil İsrail hükümeti ve yandaşlarınadır. İnsan neslini tehdit eden bu virüsten, bu sapkın ideolojiden arınmadan dünyaya huzur gelmeyecektir. Türkiye, tarihsel misyonu gereği bu zulüm kalesini yıkacak ve adaletin sancağını yeniden dikecektir.

 

Vakit uyanma vakti değil, vakit ayağa kalkma vaktidir. İnsanlık ailesini bu bataklıktan kurtarmak için biz varız, buradayız ve hazırız.

 

DÜNYA UÇURUMA SÜRÜKLENİYOR; ACİLEN HAREKETE GEÇMELİYİZ!

Değerli dostlarım, yolumuz uzun ama ufkumuz aydınlıktır. Epstein belgeleriyle deşifre olan o sapkın topluluğu, o çocuk katilleri ve küresel mafya yapılanması çökmeye mahkumdur. Batı kendi iç savaşına sürüklenirken, Türkiye bu yeni dünyanın kurucu iradesi olmalıdır, olacaktır.

 

Bizler ne Amerika’nın ne de Avrupa’nın vagonuyuz; biz bu coğrafyanın lokomotifiyiz. Tarihin başlangıcından bugüne, Selçuklu’dan Osmanlı’ya, oradan Cumhuriyet’e uzanan bu kutlu yürüyüş, dünyayı bu siyonist bataklıktan kurtarana dek durmayacaktır. Zaman, uyanma zamanıdır. Zaman, İsrail'i durdurma ve insanlığı yeniden inşa etme zamanıdır. Mücadelemiz mübarek, zaferimiz yakındır." İfadelerini kullandı.

Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı

Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister

Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşları sel oldu

SEYHAN’IN İRADESİ İÇİN TEK YÜREK: "ADALET YERİNİ BULANA KADAR BURADAYIZ!"

HİZMETTE HIZ, FİLODA GÜÇ: YÜREĞİR’E 3 YENİ ARAÇ

CANSUYU, RAMAZAN BEREKETİNİ KITALARA TAŞIDI: 58 ÜLKEDE KARDEŞLİK SOFRALARI

Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

"Türkiye Şampiyonası yolunda başarılarının devamını diliyoruz"

MİMAR KEMAL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ TOPRAĞA UMUT EKTİ: "BENİM DE DİKİLİ BİR AĞACIM VAR"

BİNFİKİR TİYATROSU’NDAN BRÜKSEL’DE ÇİFTE BAYRAM

Prof. Dr. Ahmet Karacalar: "Su İçsem Yarıyor Diyorsanız Lipödem Olabilirsiniz"

OĞUZ ŞAHİN’DEN YEREL YÖNETİM POLİTİKALARINA DAİR ÇARPICI DEĞERLENDİRME!

Portakal Çiçeği Karnavalı 1 Nisan'da başlıyor

Adana İl Başkanı Muhammet Çelebi Keyhıdır: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Tehdit”

EMPERYALİZMİN KÖLELEŞTİRME SAVAŞINI DURDURALIM

KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek

Finlandiya’dan Türkiye’ye ilk kez üniversite heyeti İstanbul Lider Koleji iş birliğiyle geliyor!

Nacar’dan ‘Orman Haftası’ mesajı

Özbay: "Asıl beka sorunu depreme hazırlıksız yakalanmak"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı'na ziyaret...

“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”

“Bucaspor karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle yolumuza devam edeceğiz”

JMO’dan “Dünya Su Günü” Açıklaması

“Tarımsal Meteoroloji, tarımsal üretimin göz ardı edilemez bir parçasıdır. “

ADANA'NIN EVLADI ALİ EMİR İÇİN 30 MİLYON TL TOPLANDI, ŞİMDİ EL ELE VERME VAKTİ!

ÇGC’de coşkulu bayramlaşma

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez’den Bayram Mesajı

OĞUZ ŞAHİN: “DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRELİM"

Deniz Feneri Derneği 2026 Ramazan’ında Gazze ve Dünyada Binlerce Kalbe Dokundu

İYİ Parti Adana İl Başkanı Batur Eoğlu'nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Yükleniyor

loading

HİZMETTE HIZ, FİLODA GÜÇ: YÜREĞİR’E 3 YENİ ARAÇ

Başkan Ali Demirçalı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

BAŞKAN KOZAY MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN TEKİN'DEN BAYRAM MESAJI

MİNİKLERDEN İSTİKLAL MARŞI’NA ANLAMLI ANMA

ÇUKUROVA’DA CAMİLER BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Yüreğir Belediyesi’nden İbadethanelerde Bayram Temizliği

Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı Ödemeler Başladı

Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek

Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı

"Türkiye Şampiyonası yolunda başarılarının devamını diliyoruz"

“Bucaspor karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle yolumuza devam edeceğiz”

Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!

Adana engelliler evinde Batman'a yenildi

Adana 13. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

Adana 01 Futbol Kulübünden, Muğlaspor maçıyla ilgili zehir zemberek açıklamalar!

“Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galip ayrılacağız. Takımımıza ve teknik kadromuza tam güveniyoruz”

Büyükşehir U 16 Kızlar Takımı Bölge Şampiyonu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel: Penaltı Moralleri Bozdu

Sinan Kaloğlu: Adana Demirspor Türk futbolu için önemli

SEYHAN’IN İRADESİ İÇİN TEK YÜREK: "ADALET YERİNİ BULANA KADAR BURADAYIZ!"

Anahtar Parti Feke’de Kongre Heyecanı: Halil Kızılyer Seçilmiş Başkan Oldu

Gürkan Çalışkan'dan, Muğlaspor karşılaşması öncesinde camiaya birlik ve inanç çağrısı

Adalet Partisi’nde Yeni Dönem: Mehmet Uygur Genel Başkan Yardımcısı Seçildi

Bakan Göktaş: Güçlü Gelecek Hedefli ve Çalışkan Gençlerle Mümkün

Aldemir: 28 Şubat Millet İradesine Ağır Darbe

Kurtulmuş: Terörden kurtulan Türkiye her alanda güçlenecek

Yavuz: "Erdoğan Öğrenilmiş Çaresizlikleri Parçaladı"

Aliyev: Hocalı soykırımı 20. yüzyılın en kanlı suçlarındandı

Pezeşkiyan: Nükleer silahımız olmayacak, dini lider yalan söylemez

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17

YAZARLAR