-
BIST 100
16130,10%-0,80
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,42% -0,14
-
GRAM ALTIN
6280,83% 0,06
-
Ç. ALTIN
10627,99% -1,34
Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Esendemir'den destek istedi
Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Kulübü Başkanı Metin Taylancı, ekonomik yönden çok güç durumda olduklarını belirterek, “Tıkandık. Resmen bitkisel yaşama girdik” dedi.
ADANA İDMANYURDU KADIN FUTBOL TAKIMI BAŞKANI TAYLANCI
ÇGC BAŞKANI ESENDEMİR’DEN DESTEK İSTEDİ
TAYLANCI: “TIKANDIK RESMEN BİTKiSEL YAŞAMA GİRDİK”
“YEREL YÖNETİCİLER VE İŞ İNSANLARIMIZDAN KALICI YARDIM
BEKLİYORUZ”
Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Kulübü Başkanı Metin Taylancı, ekonomik yönden çok güç durumda olduklarını belirterek, “Tıkandık. Resmen bitkisel yaşama girdik” dedi.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili Cafer Esendemir’i ziyaret eden Taylancı, 1993 yılından bu yana kendi olanaklarıyla faaliyetlerini zor-güç sürdürdüklerini, ancak son yıllarda transfer harcamaları ve diğer giderler nedeniyle adeta kilitlendiklerini söyledi.
Haftalık yardımların kendilerini mutlu etmediğini, kalıcı destek gerektiğini ifade eden Taylancı, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Kurulduğumuzdan bu yana aradığımız desteği ve sponsoru bulamadık. Haftalık yardımlar bizi sevindirmiyor. Uzun yıllara dayalı sponsor arıyoruz. Ancak bunu gerçekleştiremiyoruz. Başta Valimiz olmak üzere tüm yerel yöneticiler küçük yardımlarla bu günlere geldik. Son sponsorumuz sezon başında İstanbul’dan bir firma ile anlaşmak üzereydik. Son anda biraz da ekonomik nedenlerle tam maçların başlayacağı hafta sponsor kuruluş geri çekildi ve bizleri zor durumda bıraktı. Bu nedenle sezona morali bozuk olan teknik kadro ve sporcularımızla kötü başladık. Kendi olanaklarımızla 14 maç dayandık. Artık tıkandık resmen bitkisel yaşama girdik. Yerel yöneticiler ve iş insanlarımızdan kalıcı yardım bekliyoruz.”
YARDIM İÇİN KAPI KAPI DOLAŞMAKTAN UTANIR DURUMA GELDİM
Taylancı, kapı kapı dolaşmaktan, yardım istemekten utanır hale geldiğini belirterek, “Adanalı beni ve ailemi yakından tanır. Asla kendime bir şey istemiyorum. Kirasını ödeyemediğimiz kulüpte konaklayan 13 sporcumuzun maaşlarını veremez duruma geldik. Bu hafta sonu lig ikincisi olan Fenerbahçe deplasmanına nasıl gideceğimizi halen bilmiyoruz? Belki de gidemeyeceğiz. Adana’yı temsil eden en eski kadın takımı bu durumda düşmemeliydi. Lütfen sesimize kulak verin” diye konuştu.
ESENDEMİR: “KADIN FUTBOLCULARI KURTARACAK KAHRAMAN ARANIYOR”
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı’yı dinlerken hüzünlendiğini, bu kadar sıkıntı yaşadıklarını ilk kez öğrendiğini, yeni valimiz Yavuz Selim Köşger başta olmak üzere büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının bu konuda da duyarlı davranmalarını istedi.
Türkiye’nin ilk kadın takımlarının başında gelen ve adının başında ADANA olan kadın futbolcuları kurtaracak kahraman arandığının altını çizerek, elinden geldiğince destek verecek yerel yöneticilere, kişi ve kurumlara gereken girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.
BİNFİKİR TİYATROSU’NDAN BRÜKSEL’DE ÇİFTE BAYRAM
Prof. Dr. Ahmet Karacalar: "Su İçsem Yarıyor Diyorsanız Lipödem Olabilirsiniz"
OĞUZ ŞAHİN’DEN YEREL YÖNETİM POLİTİKALARINA DAİR ÇARPICI DEĞERLENDİRME!
Portakal Çiçeği Karnavalı 1 Nisan'da başlıyor
Adana İl Başkanı Muhammet Çelebi Keyhıdır: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Tehdit”
EMPERYALİZMİN KÖLELEŞTİRME SAVAŞINI DURDURALIM
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek
Finlandiya’dan Türkiye’ye ilk kez üniversite heyeti İstanbul Lider Koleji iş birliğiyle geliyor!
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ mesajı
Özbay: "Asıl beka sorunu depreme hazırlıksız yakalanmak"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı'na ziyaret...
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
“Bucaspor karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle yolumuza devam edeceğiz”
JMO’dan “Dünya Su Günü” Açıklaması
“Tarımsal Meteoroloji, tarımsal üretimin göz ardı edilemez bir parçasıdır. “
ADANA'NIN EVLADI ALİ EMİR İÇİN 30 MİLYON TL TOPLANDI, ŞİMDİ EL ELE VERME VAKTİ!
ÇGC’de coşkulu bayramlaşma
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez’den Bayram Mesajı
OĞUZ ŞAHİN: “DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRELİM"
Deniz Feneri Derneği 2026 Ramazan’ında Gazze ve Dünyada Binlerce Kalbe Dokundu
İYİ Parti Adana İl Başkanı Batur Eoğlu'nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Ali Demirçalı’nın Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN KOZAY MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI
VALİMİZ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Güngör Geçer; “Nice bayramlarabirlikte ulaşmayı temenni ediyorum.”
Başkan Vekili Akkan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN TEKİN'DEN BAYRAM MESAJI
Başkan Umut Şimşir’den Siyasete Mesaj Niteliğinde İftar
OYA TEKİN’E ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER
Yükleniyor




