16834,12%0,95
43,82% 0,16
51,69% 0,16
7182,08% 2,07
11729,31% 0,51
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferini saha programları ve yoğun çalışmalarla taçlandırıyor. İl Başkanı Hüseyin Okandan öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında teşkilat mensupları, Ramazan’ın ilk üç gününde Kayseri’nin dört bir yanında faaliyet gösterdi.
Gündüz Ziyaretleri, Akşam Sofraları
Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe başkanları, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları teşkilatları gündüz vatandaşlarla buluşurken, akşam iftar sofralarında ve teravih sonrası programlarda hemşehrileriyle aynı manevi iklimi paylaştı. Sarıoğlan, Akkışla, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde kapsamlı saha programları icra edildi.
Binlerce Haneye Ulaşıldı, Camilerde İkram
Ramazan'ın ilk üç gününde yoğun saha programları kapsamında 2 bin hane ziyaret edilerek vatandaşların talepleri dinlendi. 108 farklı camide teravih namazı sonrası ikram dağıtımı yapıldı. 450 haneye iftar yemeği ulaştırılırken, 120 engelli, hasta ve şehit ailesi ziyaret edilerek yanlarında bulunuldu.
İftar ve Sahur Vakti İkramları
‘İftara 5 kala’ ve ‘sahura 5 kala’ programlarıyla trafikte ve sahada vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. İhtiyaç sahiplerine yönelik iaşe dağıtımları da titizlikle sürdürüldü.
Başkan Okandan'dan Birlik Mesajı
İl Başkanı Hüseyin Okandan yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. İlk üç günde binlerce hemşehrimizle buluştuk. Bu kutlu ayın ruhuna uygun şekilde, paylaşmayı ve dayanışmayı büyütmeye kararlıyız. Özveriyle sahada çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Ramazan ayı boyunca Kayseri genelinde sürecek programlarla, hem gönüllere dokunulması hem de sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi hedefleniyor.