-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,46% 0,34
-
GRAM ALTIN
6307,38% -1,54
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
ÇUKUROVA BELEDİYESİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI HAREKETE GEÇTİ
Kozay: “Çukurova’mız ve şehrimiz adına çok önemli bir taahhüdü yerine getiriyoruz"
ÇUKUROVA BELEDİYESİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI HAREKETE GEÇTİ
Avrupa Birliği’nin iklim ve enerji hedeflerine ulaşılması için belediye başkanlarının katılması ve desteklenmesi amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından başlatılan Küresel İklim ve Enerji Belediye Başkanları Sözleşmesini (Global Covenant of Mayors-GCoM) imzalayan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Bu imzayı atarak sürdürülebilir bir gelecek için üzerimize düşen sorumluluğu resmi olarak kabul etmiş bulunuyoruz. Daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Çukurova için artık çok daha güçlü adımlar atacağız. Çukurova’mıza ve Adana’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
DAHA YEŞİL, TEMİZ, YAŞANABİLİR BİR ÇUKUROVA İÇİN
Çukurova Belediye Meclisi’nin verdiği yetkiyle İklim ve Enerji için Belediye Başkanları Sözleşmesi’ni imzalayan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Çukurova’mız ve şehrimiz adına çok önemli bir taahhüdü yerine getiriyoruz. Küresel İklim ve Enerji Başkanlar Sözleşmesi’nin bir parçası olmak daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir şehir yaratma yolculuğumuzda güçlü bir adım atmak anlamına geliyor. Şehrimizin karbon ayak izini azaltmak, enerji verimliliğini artırmak ve yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmak için bundan sonra daha fazla ve kararlılıkla çalışacağız” diye konuştu.
GELECEĞE DAHA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Yerelde atılan her adımın, küresel düzeyde büyük değişimlerin habercisi olabileceğinin altını çizen Başkan Kozay, “Halkımız, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve akademi ile birlikte çalışarak daha yeşil ve sürdürülebilir bir Çukurova inşa edeceğiz. Bu yolculuk kolay olmayabilir; ancak unutmamalıyız ki her bir yerel adım, küresel çapta büyük bir etki yaratabilir. Hep birlikte çalışarak, geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
EMPERYALİZMİN KÖLELEŞTİRME SAVAŞINI DURDURALIM
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek
Finlandiya’dan Türkiye’ye ilk kez üniversite heyeti İstanbul Lider Koleji iş birliğiyle geliyor!
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ mesajı
Özbay: "Asıl beka sorunu depreme hazırlıksız yakalanmak"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı'na ziyaret...
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
“Bucaspor karşısında da kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle yolumuza devam edeceğiz”
JMO’dan “Dünya Su Günü” Açıklaması
“Tarımsal Meteoroloji, tarımsal üretimin göz ardı edilemez bir parçasıdır. “
ADANA'NIN EVLADI ALİ EMİR İÇİN 30 MİLYON TL TOPLANDI, ŞİMDİ EL ELE VERME VAKTİ!
ÇGC’de coşkulu bayramlaşma
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez’den Bayram Mesajı
OĞUZ ŞAHİN: “DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRELİM"
Deniz Feneri Derneği 2026 Ramazan’ında Gazze ve Dünyada Binlerce Kalbe Dokundu
İYİ Parti Adana İl Başkanı Batur Eoğlu'nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Ali Demirçalı’nın Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN KOZAY MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI
VALİMİZ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Güngör Geçer; “Nice bayramlarabirlikte ulaşmayı temenni ediyorum.”
Başkan Vekili Akkan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN TEKİN'DEN BAYRAM MESAJI
Başkan Umut Şimşir’den Siyasete Mesaj Niteliğinde İftar
OYA TEKİN’E ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER
Ulaş Balkar: "Ramazan Bayramı'nın bereketiyle her yuvada huzur ve mutluluk dolsun"
Mustafa Ceylan: "Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyorum"
Ümit Kök: "Dualarınızın kabul olması, huzur dolu bir Bayram geçirmeniz dileğiyle"
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET EDEREK BAYRAM TEDBİRLERİNİ DENETLEDİ
Ali Araz: "Ramazan Bayramı'nın tüm Müslüman alemine iyilik ve güzellikler getirmesi temennisiyle"
Yükleniyor




