Tarih: 17.09.2024 15:32

FAKIUŞAĞI KAFELER CADDESİ YENİ GÖRÜNÜMÜYLE HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Osmaniye Belediyesi, Fakıuşağı Mahallesi Kafeler Caddesi’ni yeni görümüyle vatandaşların hizmetine sundu.

Alt yapı çalışmaları tamamlanmasının hemen ardından zemin iyileştirme ve asfalt serim işlemlerinin de hızlıca yapıldığı kafeler caddesi Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, OTSO Başkanı Devrim Murat Aksoy ve belediye meclis üyeleri de katılımıyla kesilen kurdelenin ardından trafiğe açıldı. Programa katılan protokol üyeleri Başkan Çenet’e teşekkürlerini ileterek, Osmaniye’ye hizmet noktasında başarılar dilediler.

Estetik görünümüyle bölge halkının büyük beğenisini alan ve üniversite öğrencilerinin de yoğun olarak kullandığı kafeler caddesinde incelemelerde bulunarak esnaflara ve bölge halkına hayırlı olsun temennilerinde bulunan Belediye Başkanı Çenet, yüksek kalitede 790 ton asfalt serildiğini ve daha önce kaldırımı olmayan caddede 850 metre uzunluğunda kaldırım yaptıklarını belirtti.

Bahane üreten değil her zaman hizmet üreten olacağız diyen Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet; “İnşallah bu yollarımız Osmaniye’mizin bütün mahallelerinde olacak. Hemşerilerimizi tozdan topraktan en kısa sürede kurtaracağız. Osmaniye’de önce ana arter yollar olmak üzere girmeyeceğimiz sokak kalmayacak. Alt yapı çalışmalarını süratle sürdürüyoruz. Tamamlanan bölgelerde vakit kaybetmeden yol çalışmalarını yapıyoruz. Çünkü biz çalışmak için geldik, vatandaşlarımız üretmemiz için yetki verdi. Bizlerde hemşerilerimizin bu güvenini boşa çıkarmamak için gece yatmadan gündüz oturmadan koşacağız, çalışacağız, durmayacağız. Tüm Osmaniyeli vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun; “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yol çok kaliteli, Osmaniyeli hemşerilerimize layık bir yol oldu. Bu yol bizim içinde ayrı bir anlam ifade ediyor. Öğrencilerimiz bu caddeyi çokça kullanıyorlar. Bu sene de 18 bin 500 civarında bir rakamla öğrenci sayısında en fazla noktaya ulaştık. Şehrimizin bu tip yollara kavuşması bizim için de öğrencilerimiz için de çok önemli. Üniversitemizin cazibesini arttırıyor. Tercih edilebilirlik oranı bununla da ilişkili. Bu nedenle ben sayın başkanımıza ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Cadde boyunca protokol üyeleriyle birlikte incelemelerde bulunan Başkan İbrahim Çenet’e bölge esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi göstererek teşekkürlerini ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —