-
BIST 100
15978,76%-0,68
-
DOLAR
44,18% -0,07
-
EURO
50,61% 0,16
-
GRAM ALTIN
7099,47% -0,50
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
GÜNDOĞDU’DAN MİNİK YÜREKLERE NEŞE
Adana Gündoğdu Koleji öğrencileri 23 Nisan’ı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Kliniği'nde tedavi gören çok özel kardeşleri ile kutladı.
DR. GÜNDOĞDU: ÇOK ANLAMLI PROJE
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, böyle anlamlı bir proje için birlik olan öğrencileri, velileri ve öğretmenleri yürekten kutladığını ifade ederek, “Yüreklerindeki sevgiyi paylaşan tüm Gündoğdu ailemize, bizlere bu imkanı sağlayan içlerinde mezunlarımızın olduğu Şehir ve Araştırma Hastanesi doktorlarımıza, öğrenci meclisimize, İnsan ve Mutluluk Birimimiz ile emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
TEK AMAÇ MUTLU ETMEK
Adana Gündoğdu Koleji’nden etkinlik ile ilgili verilen bilgiler şöyle:
Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Kliniği'nde yatmakta olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ''Minik Yüreklere Neşe'' projesi ile kutlamak için onların yanına geldik. Çocuklarımıza hediyelerini vererek, onlarla müzik yaparak eğlendik, onları mutlu ettik.
AGK Öğrenci Meclisimiz ve İnsan ve Mutluluk Birimimiz tarafından gerçekleştirilen projede bizlerden desteklerini esirgemeyen Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Adana Gündoğdu Koleji Mezunumuz Doç. Dr. Sayın Mehmet Volkan Harput'a, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Adana Gündoğdu Koleji Mezunumuz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Sayın Tuğba Eşberk'e, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği sorumlu hekimi Doç. Dr Sayın Barbaros Şahin Karagün'e, birimin tüm hemşirelerine ve çalışanlarına, tüm velilerimize, öğrencilerimize ve eğitim yöneticilerimize çok teşekkür ederiz.
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Filiz Kepme: “Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Sıdıka Köroğlu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Çukurova Ödülü Nesin Vakfı'na
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet: Türkiye’den Tek Belediye Adana Büyükşehir
CHP ADANA İL YÖNETİMİNDEN ÇGC’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Anavarza Bal’dan Türkiye’de Bir İlk: Arı Haklarını ve Ekosistemi Korumak İçin “Yaşasın Arılar Departmanı”
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
ADANA ŞALGAMIMIZ ARTIK AVRUPA’NIN DA TESCİLLİ LEZZETİ!
Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek
ÇGC öncülük edecek
TEMA ADANA AİLESİ RAMAZAN’IN BEREKETİNDE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Nacar: Karnavala hazırız
Nacar: Bağımlılıkla mücadele bir sosyal sorumluluktur
Genç Birlik Adana’dan“Yeşil Vatan”a Destek
“Eğitimde Tasarruf Olmaz: Güney Adana’nın Sesi Duyulmalı”
Basın Açıklaması: Adana Şalgamı Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı
DAİMFED; ÇGC'ye destek verecek
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
MUSTAFA SARIGEÇİLİ: ARA TATİL UYGULAMASI SAHADA GÜÇLÜ DESTEK GÖRÜYOR
ADANA’NIN KADINLARI MUSİKİDE ZİRVE YAPTI
Kadın Koalisyonu’ndan EŞİTLİK KARNESİ!
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”
Askeri Kamuflaj Mantığı Estetiğe Taşındı: Çarpık Bacaklara Kemik Kırmadan Çözüm
Eral’da İngilizce Olimpiyatları Sınav Heyecanı
DAİMFED’den AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye Ziyaret
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Yükleniyor




