-
BIST 100
16035,87%-0,32
-
DOLAR
44,18% -0,07
-
EURO
50,53% 0,00
-
GRAM ALTIN
7107,29% -0,39
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Kahramanmaraş'ta 715 sporcu kurtuluş haftası için oryantiringde yarıştı
14 şehirden gelen sporcular, kurtuluş haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen oryantiring yarışmasında ter döktü.
14 Şehirden Sporcular Buluştu
Kahramanmaraş’ta Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, 14 farklı şehirden 715 sporcunun katılımıyla anlamlı bir oryantiring yarışması düzenlendi. Azerbaycan Mahallesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda sporcular, kürsüye çıkabilmek için büyük bir mücadele sergiledi.
Yoğun Katılımlı Bir Organizasyon
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde düzenlenen yarışma, milli mücadele ruhunu yaşatırken sporseverleri de bir araya getirdi. Ankara, Diyarbakır, Batman, Balıkesir, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Konya, Sivas, Malatya, Kastamonu, Samsun ve Bursa’dan gelen sporcular, 18 ayrı kategoride mücadele etti.
Zamana Karşı Mücadele
Sporcular, harita ve pusula yardımıyla belirlenen parkurlarda zamana karşı yarıştı. Şehir merkezinde kurulan parkur, izleyicilerden büyük ilgi görürken, Kahramanmaraşlı gençler "Yeni Başlayan" kategorisinde ilk üç sırayı almayı başardı.
Ödüller Sahiplerini Buldu
Yarışmaların ardından Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen törenle dereceye giren sporculara para ödülleri verildi. Birinciler 7 bin 500 TL, ikinciler 5 bin TL, üçüncüler ise 2 bin 500 TL ile ödüllendirildi.
Sporcuların Memnuniyeti
Yarışmaya katılan sporcular, organizasyondan ve Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Şekeroba Mahallesi’nden Rahime Yağmur Başçı, farklı şehirlerden gelen sporcularla yarışmanın güzel bir deneyim olduğunu söyledi. Diyarbakır’dan gelen Mukadder Demir, anlamlı haftaya tanıklık ettiklerini belirtirken, Adana’dan katılan emekli öğretmen Gürsel Yıldız ise sporla tarih bilincinin birleşmesinin çok kıymetli olduğunu vurguladı.
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Filiz Kepme: “Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Sıdıka Köroğlu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Çukurova Ödülü Nesin Vakfı'na
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet: Türkiye’den Tek Belediye Adana Büyükşehir
CHP ADANA İL YÖNETİMİNDEN ÇGC’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Anavarza Bal’dan Türkiye’de Bir İlk: Arı Haklarını ve Ekosistemi Korumak İçin “Yaşasın Arılar Departmanı”
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
ADANA ŞALGAMIMIZ ARTIK AVRUPA’NIN DA TESCİLLİ LEZZETİ!
Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek
ÇGC öncülük edecek
TEMA ADANA AİLESİ RAMAZAN’IN BEREKETİNDE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Nacar: Karnavala hazırız
Nacar: Bağımlılıkla mücadele bir sosyal sorumluluktur
Genç Birlik Adana’dan“Yeşil Vatan”a Destek
“Eğitimde Tasarruf Olmaz: Güney Adana’nın Sesi Duyulmalı”
Basın Açıklaması: Adana Şalgamı Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı
DAİMFED; ÇGC'ye destek verecek
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
MUSTAFA SARIGEÇİLİ: ARA TATİL UYGULAMASI SAHADA GÜÇLÜ DESTEK GÖRÜYOR
ADANA’NIN KADINLARI MUSİKİDE ZİRVE YAPTI
Kadın Koalisyonu’ndan EŞİTLİK KARNESİ!
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”
Askeri Kamuflaj Mantığı Estetiğe Taşındı: Çarpık Bacaklara Kemik Kırmadan Çözüm
Eral’da İngilizce Olimpiyatları Sınav Heyecanı
DAİMFED’den AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye Ziyaret
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Yükleniyor




