-
BIST 100
16035,87%-0,32
-
DOLAR
44,18% -0,07
-
EURO
50,53% 0,00
-
GRAM ALTIN
7107,29% -0,39
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
“Madde bağımlılığı Aile yapımızı tehdit ediyor”
Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile AKAMDER’den “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Rolüne Dair Anlamlı Seminer”
Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) iş birliğinde, “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Konumu” konulu farkındalık semineri düzenlendi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden gelen uzman ekiplerin sunumlarıyla gerçekleşen seminerde, özellikle aile içi iletişimin önemi, gençleri madde bağımlılığından koruma yolları ve toplumsal duyarlılığın artırılması gibi başlıklar ele alındı.
Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümtaz Akbulut ile AKAMDER Adana Kamu Müteahhitlerleri ve DAİMFED Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Teşkilat Başkanı Sayım Azmaz; gençliği zehirleyen ve toplum yapımızı bozan uyuşturucu kullanımının giderek tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkat çekerek, toplumsal duyarlılığı artırmayı ve madde bağımlılığının kötülüklerini anlatmayı hedeflediklerini dile getirdiler.
Madde bağımlılığının toplumsal yapımızı etkileyen bir tehlike olduğunu ifade eden Akbulut ve Azmaz; topyekün mücadelenin şart olduğunu, aile içerisindeki iletişimin bu mücadelenin en önemli ayağı olduğunu ifade ederek, katılımcılara teşekkür ettiler.
Katılımın oldukça yoğun ve ilgi çekici olduğu programda, ailelerin bilinçlendirilmesinin ve birlikte hareket etmenin uyuşturucuyla mücadelede hayati rol oynadığı vurgulandı.
Toplumun en önemli yapı taşı olan ailenin bilinçlenmesi adına atılan bu adım, katılımcılardan büyük takdir toplarken, benzer etkinliklerin devam edeceği bildirildi. “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Rolüne Dair Anlamlı Seminer”e Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı.
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Filiz Kepme: “Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Sıdıka Köroğlu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Çukurova Ödülü Nesin Vakfı'na
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet: Türkiye’den Tek Belediye Adana Büyükşehir
CHP ADANA İL YÖNETİMİNDEN ÇGC’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Anavarza Bal’dan Türkiye’de Bir İlk: Arı Haklarını ve Ekosistemi Korumak İçin “Yaşasın Arılar Departmanı”
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
ADANA ŞALGAMIMIZ ARTIK AVRUPA’NIN DA TESCİLLİ LEZZETİ!
Yüreğir Belediyesi’nden Kadın İstihdamına Destek
ÇGC öncülük edecek
TEMA ADANA AİLESİ RAMAZAN’IN BEREKETİNDE AYNI SOFRADA BULUŞTU
Nacar: Karnavala hazırız
Nacar: Bağımlılıkla mücadele bir sosyal sorumluluktur
Genç Birlik Adana’dan“Yeşil Vatan”a Destek
“Eğitimde Tasarruf Olmaz: Güney Adana’nın Sesi Duyulmalı”
Basın Açıklaması: Adana Şalgamı Avrupa Birliği'nden Coğrafi İşaret Tescili Aldı
DAİMFED; ÇGC'ye destek verecek
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
MUSTAFA SARIGEÇİLİ: ARA TATİL UYGULAMASI SAHADA GÜÇLÜ DESTEK GÖRÜYOR
ADANA’NIN KADINLARI MUSİKİDE ZİRVE YAPTI
Kadın Koalisyonu’ndan EŞİTLİK KARNESİ!
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”
Askeri Kamuflaj Mantığı Estetiğe Taşındı: Çarpık Bacaklara Kemik Kırmadan Çözüm
Eral’da İngilizce Olimpiyatları Sınav Heyecanı
DAİMFED’den AOSB Başkanı Bekir Sütcü’ye Ziyaret
VALİ SAYIN MUSTAFA YAVUZ’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Yükleniyor




