Sağlık-Sen Adana Şubesi Sonbahar Şenliği Gerçekleşti

Sağlık-Sen Adana Şubesi Sonbahar Şenliği Gerçekleşti

Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Sonbahar Şenliği, 28 Eylül 2024 tarihinde Sarıçam Yörük Ormanı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Şenliğe aileleriyle birlikte katılan 2000'i aşkın sağlık çalışanı, gün boyu süren etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Etkinlikte katılımcılara kebap, tatlı, çay ve kahve ikram edildi. Canlı müzik eşliğinde eğlenen sağlık çalışanları ve aileleri için çocuk oyun parkı ve çeşitli aktiviteler de sunuldu. Hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenen eğlenceler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca, sağlık çalışanları bu keyifli gün içerisinde sosyal sorumluluk bilinciyle Kızılay'a kan bağışında bulundular.

Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ olmak üzere, yer tahsisi, çay ve tatlı ikramlarıyla şenliğe destek veren belediyeye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, sponsor olarak desteklerini esirgemeyen Süreç Eğitim Kurumları, Medline Hastanesi, Miss Bohem ve Metro Yemekçilik'e teşekkür ediyoruz. Müzik ve şovlarıyla şenlik atmosferini canlandıran Enis Cinpolat  ve ekibine de ayrıca şükranlarımızı sunarız.

Sonbahar Şenliği'nin düzenlenmesinde emeği geçen Sağlık-Sen Adana Şubesi Başkan Yardımcımız Hasan Ferudun  Altıparmak Fatih Akçal, Mehmet Öztürk, Süleyman Bora Mesutoğlu, Abidin Aktaş Oğuzhan Kan,Gençlik Kolları Başkanımız Anıl Polat, Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Çelik, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Hüsne Çevikoğlu, Hüsne Molu, Ayşe Güngördü ve Atilla Çoban’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca, her daim yanımızda olan Mehmet Kayacan, Alperen Mesutoğlu, Bora Mesutoğlu ve Erdem Aktaş'a, basın mensuplarına, tüm temsilcilerimize ve katılımcılara da teşekkürlerimizi sunarız.

İlçe başkanlarımız Metin Şahin, İzzet Vicdan, Zeki Albayrak, Gökhan Şakar ve Taliye Ünlü'ye; uzak mesafeye rağmen katılım gösteren tüm temsilcilerimize ve basın mensuplarına, özellikle Cumali Kızgın, Gökmen Oğur, Abit Taşcılar ve Fatma Kar’a ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu şenlik, sağlık çalışanları arasında dayanışma ve birlik ruhunu pekiştiren güzel bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Katılım beklediğimizden fazla oldu ancak hep birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Önümüzdeki yıllarda daha merkezi bir yerde ve daha geniş katılımlı bir 'Sağlık Festivali' düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.



SEYHAN’DA 7. KREŞ VE ÇOK AMAÇLI TESİSİN TEMELİ ATILDI”

Çukurova’da su oyun parkları açıldı

SEYHAN’DA 7. GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE SOSYAL TESİS İÇİN TEMEL ATILIYOR

Başkan Demirçalı’dan Belediyeden Alacağı Olan Esnafa Çağrı

Seyhan Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor!

Yüreğir Belediyesi Kıyafet Bankası Yüzleri Güldürüyor

Yüreğir’de Çocuk İşçiliğiyle Mücadeleye Tam Destek

Harbiş Plajı’nda Özgürlüğe Açılan Ellerle Çevre Temizliği:

EMRAH KOZAY: "BAYRAMDA DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDELİM"

TBB'DEN YÜREĞİR BELEDİYESİ'NE HİBE ARAÇ DESTEĞİ

Adanalı veteranlar şampiyonluğa abone oldu

Ramayspor’un Gol Makinesi: 'Egemen Sosar'

Bekir Ayaz : "Türk Sporunu Yönetmeye Değil, Dönüştürmeye Geliyoruz !

ÇİLTAR MASA TENİSİ SK’DAN ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

“Sahadaki Başarının Temeli, Antrenörün Emeğidir”

TÜRKİYE HAVA SPORLARI FEDERASYONU DRONE 2025 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Milli antrenör ve sporculardan Karalar’a teşekkür!

ÇİLTAR MTSK GENÇLERDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Adana Büyükşehir Belediyesi U18 Kızlar Basketbol Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu

CEYHAN 1967 SPOR KULÜBÜ BAŞKANI FAHRETTİN VARLI: AMATÖR KULÜPLERİN YÜKÜ HER GEÇEN GÜN AĞIRLAŞIYOR

Tamer Dağlı: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin güvenine layık olacak şekilde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

ADANA TEŞKİLATI SAHAYA İNDİ: YENİDEN REFAH’A YOĞUN KATILIM

Yusuf Kolikısa: “Devletin Kurumları Milli Egemenliğimizin Temsilidir, Riske Atılamaz”

Türkiye İttifakı Partisi Adana Teşkilatı Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci' yi ziyarette bulundu

Adana’da Siyasetin Yeni Yüzü: Anahtar Parti Sahaya İndi

Başkan Karataş: “Hudut Namustur!” A Parti’den Sınıra ve Millete Sahip Çıkan Manifesto”

ADANA’DA YENİDEN REFAH RÜZGÂRI: OYLAR 4 KAT ARTTI!

Yeniden Refah'tan Ekonomik Gerçeklik Uyarısı: “Emekli Kurban Etine Muhtaç Hale Geldi”

Sadullah Kısacık Buğday Alım Fiyatını ve Çiftçilerin Sulama Sorununu TBMM Gündemine taşıdı.

CHP Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan: “Gezi, Halkın Ortak Vicdanıdır ve Geleceğe Yazılmış Bir Manifestodur”

Atatürk Kitaplığı Hayata Geçirildi

Tasfiye Edilen Şirkete Gönderilen Ödeme Emri İptal Edildi

Doktor ve Avukat aşkı nikah masasına taşındı!

TBB Araç Teslim Töreni Ankara'da gerçekleştirildi.

Uluslararası Yatırımcıların Rotasında Adana Var!

Adanalı veteranlar şampiyonluğa abone oldu

BAŞKENTTE GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN

Yıldırım; Yeşil Vatan yanarsa Ağaçlar değil geleceğimiz yanar!

AK Parti Adana İl Başkanlığı, Enes’in Sesine Kulak Verdi

ATÜ, Dünyanın En Büyük Bilim Kafe Etkinliğine Tarihi Mekânda Ev Sahipliği Yaptı

LÖSEV ve Altınoran işbirliğiyle “ÇİÇEKLERİN ŞARKISI”

VALİ KÖŞGER GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR OKULLARI VE ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Nacar’dan Otizm farkındalık vurgusu

ATO’DAN EVLENECEKLERE İNDİRİM DESTEĞİ

Avrupa Hareketlilik Haftası Lansmanı Ankara'da yapıldı

Asgari ücrete zam çok az Verilen sözler tutulmadı. Söz ihlali var

ERDAL ALTUN: “SAVUNMA SANAYİİNİN YÜKÜNÜ OMUZLAYAN EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Cumhuriyet tarihinin ilk Milli Eğitim Bakanı İsmail Safa Özler, 85. Ölüm yılında mezarı başında anıldı.

SEYHAN’DA 7. KREŞ VE ÇOK AMAÇLI TESİSİN TEMELİ ATILDI”

Tamer Dağlı: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin güvenine layık olacak şekilde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

VALİ KÖŞGER SEYHANLI VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADA

KILIÇDAROĞLU’NA VE TOPLUMSAL MUHALEFETE AÇIK ÇAĞRI

Ramayspor’un Gol Makinesi: 'Egemen Sosar'

2025 Avrupa Diploması Adana Büyükşehir Belediyesi’nin

Nacar: Bağımlılıkla birlikte mücadele

44 SERA YER ALACAK SERA OTB’DE 5 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Çukurova’da su oyun parkları açıldı

Ceyhan Depreminin 27. Yılında Uyarı

SEYHAN’DA 7. GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE SOSYAL TESİS İÇİN TEMEL ATILIYOR

AVRUPA İKİNCİSİ SELİN NAZ ÖZCAN’DAN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET

Yükleniyor