17080,16%1,46
43,82% 0,00
51,85% 0,32
7239,70% 0,80
11844,53% 0,00
Eskişehir Kızılelma Turan Derneği tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna özel bir iftar programı düzenlendi. Program, Eskişehir Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı Salonu’nda gerçekleştirildi. Ramazan ayının birleştirici ruhunu yansıtan bu anlamlı buluşmaya çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.
İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, aziz şehitler için dualar edildi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte aynı sofrada oruçlarını açan şehit aileleri ve gaziler, bir yandan iftar yaparken bir yandan da birbirleriyle sohbet ederek kaynaşma fırsatı buldular.
Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan, iftar programında yaptığı konuşmada, "Şehitlerimizin emaneti olan şehit aileleri ve kahraman gazilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onlara destek vermek ve sorunlarını paylaşmak bizim en önemli görevlerimizden biridir" dedi.
Başkan Hızlan, "Programa katılan şehit aileleri ile kahraman gazilerimizle güzel sohbetler ettik. Bu program, birlik ve beraberliği pekiştiren bir atmosferde gerçekleşti. Şehit aileleri ve gazilerimize yönelik desteklerimiz artarak devam edecektir" ifadelerini kullanarak, derneğin bu yöndeki kararlılığını bir kez daha vurguladı.